In onze praktijk werken zeven fysiotherapeuten. Zij zijn Fysiotherapeut, Handtherapeut, Kinderfysiotherapeut, Manueel therapeut en/of Sportfysiotherapeut. Tevens hebben wij Iris Meijerink bij ons werken als (Kinder)Oefentherapeute Mensendieck. Het moet dus wel gek gaan als we u niet kunnen helpen. En mocht dat voorkomen dan zeggen we het eerlijk en helpen u verder. Door de samenwerking met collega praktijken weten wij de weg. Wij kunnen niet zonder Karin Slee, onze interieurverzorgster. Zij houdt de praktijk schoon en netjes. En Mathé Schipper, onze vaste invaller voor fysiotherapie.

Kwaliteit

Wij hebben veel zorg voor kwaliteit. Hoe we dat doen en hoe we dat meten?

Therapievormen

Wij bieden de meeste binnen de fysiotherapie gangbare therapievormen aan. U kunt er op vertrouwen dat wij altijd de beste therapie voor uw klacht proberen te vinden. En als wij dat zelf niet kunnen leveren dan helpen wij u verder op weg door u gericht door te verwijzen.

Wij bieden ook Oefentherapie Mensendieck aan. Onze oefentherapeute is tevens een gespecialiseerde Kinderoefentherapeut.

Wij bieden in onze praktijk Fysiotherapie , Handtherapie, Kinderfysiotherapie , Manuele Therapie, SportfysiotherapieOefentherapie Mensendieck en Kinderoefentherapie.

Contact

U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer 0229-215615 òf via ons contactformulier. Natuurlijk kunt ook terecht op ons praktijkadres J. Willemsz. straat 20 in Hoorn. Bezoek onze contact pagina voor onze volledige contactgegevens en de routebeschrijving naar onze vestiging.