In onze praktijk werken zes fysiotherapeuten. Zij zijn Fysiotherapeut, Handtherapeut, Kinderfysiotherapeut en/of Manueel therapeut. Tevens hebben wij twee Oefentherapeuten Mensendieck bij ons werken met als specialisatie Kinderoefentherapie. Het moet dus wel gek gaan als we u niet kunnen helpen. En mocht dat voorkomen dan zeggen we het eerlijk en helpen u verder. Door de samenwerking met collega praktijken weten wij de weg. Wij kunnen niet zonder Karin Slee, onze interieurverzorgster. Zij houdt de praktijk schoon en netjes. En Mathé Schipper, onze vaste invaller voor fysiotherapie.

Kwaliteit

Wij hebben veel zorg voor kwaliteit. Hoe we dat doen en hoe we dat meten?

Therapievormen

Wij bieden de meeste binnen de fysiotherapie gangbare therapievormen aan. U kunt er op vertrouwen dat wij altijd de beste therapie voor uw klacht proberen te vinden. En als wij dat zelf niet kunnen leveren dan helpen wij u verder op weg door u gericht door te verwijzen.

Wij bieden ook Oefentherapie Mensendieck aan. Onze oefentherapeuten zijn tevens gespecialiseerden Kinderoefentherapeuten.

Wij bieden in onze praktijk Fysiotherapie , Handtherapie, Kinderfysiotherapie , Manuele TherapieOefentherapie Mensendieck en Kinderoefentherapie.

Contact

U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer 0229 – 21 56 15 òf via ons contactformulier. Natuurlijk kunt ook terecht op ons praktijkadres J. Willemsz. straat 20 in Hoorn. Bezoek onze contact pagina voor onze volledige contactgegevens en de routebeschrijving naar onze vestiging.