Direct toegankelijk

Een verwijzing  van een arts niet niet meer noodzakelijk. Sinds januari 2007 is fysiotherapie direct toegankelijk. Voor de Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie hebben we zelfscreening formulieren (kinderen en volwassenen) ontworpen. Doorloopt u deze screening zonder problemen dan kunt u een afspraak maken voor een intake èn fysiotherapeutisch of kinderfysiotherapeutisch onderzoek. Bij twijfel kunt u altijd even bellen.

Alleen op afspraak

Fysiotherapeutische behandeling vindt alleen plaats op afspraak. Maar als u een korte vraag heeft kunt u uiteraard altijd even bellen of binnen lopen. of maak gebruik van ons e-mail adres. U vindt die onder het kopje contact. Wij geven u zo snel mogelijk antwoord.

Wachtlijst

In onze praktijk hanteren wij geen wachtlijst. Wij zorgen ervoor dat u binnen 5 werkdagen geholpen kunt worden. In het geval dit onverhoopt niet nagekomen kan worden, bijvoorbeeld in geval van een specifieke zorgvraag of wens, dan zeggen wij u dat eerlijk.

Openingstijden

Maandag 8.00 tot 20.30 uur
Dinsdag 8.00 tot 18.00 uur
Woensdag 8.00 tot 18.00 uur
Donderdag 9.00 tot 20.30 uur
Vrijdag 8.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 10:00 tot 13:00 uur

In overleg kunnen we u ook buiten de reguliere openingstijden behandelen. U kunt ons telefonisch bereiken onder telefoonnummer 0229 – 21 56 15. U krijgt een automatische telefoonbeantwoorder aan de lijn. Toets optie 1 en spreek uw naam en telefoonnummer duidelijk in en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Legitimeren

Neem een geldig identiteitsbewijs mee naar uw afspraak. U bent verplicht u te kunnen legitimeren, uw zorgverlener kan er om vragen.

Betaling

Voorafgaand aan de behandelserie controleren wij hoe u verzekerd bent. Als u voldoende verzekerd bent voor fysiotherapie sturen wij de nota naar uw zorgverzekeraar. Met de meeste verzekeraars hebben wij een betalingsovereenkomst.

Bent u onvoldoende verzekerd òf hebben wij met uw verzekeraar geen betalingsovereenkomst? Dan vragen wij u de nota meteen na afloop van de behandeling per PIN te betalen. U krijgt dan een betalingsbewijs en de nota uiteraard van ons mee.

Parkeren

Aan de voorzijde van de praktijk zijn een viertal parkeerplaatsen gelegen, waarvan één voor rolstoelgebruikers. In de straat vindt u een tweetal blauwe parkeerzones. Hier kunt u maximaal één uur parkeren. Gebruik  van een parkeerschijf is verplicht. Als al deze parkeerplaatsen vol zijn adviseren wij u enkele straten naar het oosten te rijden om daar uw auto te parkeren ivm het parkeervergunningbeleid in onze straat.

Let op: in de wijk geldt een parkeervergunningbeleid.
Rijwielstalling vindt u aan de voorzijde van het pand.

Behandeling aan huis

Als u vanwege medische redenen niet in staat bent om onze praktijk te bezoeken kunnen wij bij u aan huis komen. De behandelmogelijkheden zijn hierbij dan wel beperkt. Voor deze behandeling dient u dan wel een speciefieke verwijzing van uw arts te hebben. Tevens hanteren wij uit efficiëntie overwegingen een kilometernorm; wij komen alleen bij u aan huis indien u binnen een straal van 4 kilometer van onze praktijk woont. Neem in geval van twijfel contact met ons op.

AfsprakenApp

In onze praktijk gebruiken wij de AfsprakenApp. Hiermee informeren wij u aan uw gemaakte afspraak. Meer informatie kunt u lezen in onze folder AfsprakenApp die u kunt downloaden door op de link te klikken.