Bent u geïnteresseerd of wilt u een afspraak maken voor de behandeling van schouderklachten? Neem dan contact met ons op onder tel. nr. 0229 – 21 56 15.

Schouderpijn is een veelvoorkomend probleem. Op jonge leeftijd is het meestal het gevolg van een ongeval, terwijl op oudere leeftijd de oorzaak vaak slijtage is. Om de oorzaak van uw schouderpijn te vinden, doen wij een lichamelijk onderzoek, vaak gevolgd door een echo.

Hoe kom ik van mijn schouderpijn af?

Schouderpijn kan forse pijn en belemmeringen geven, maar gelukkig heeft u een goede kans om van uw schouderpijn af te komen. De resultaten van fysiotherapie zijn goed. Gerichte oefentherapie helpt en de manueel therapeut zal de omliggende gewrichten, zoals de nek en de borstkas, onderzoeken en behandelen als dat nodig is.

U kunt meer lezen in de verschillende folders die we hierover geschreven hebben of direct contact met ons opnemen via telefoonnummer 0229 – 21 56 15.

Samenwerking

Wij werken samen met dhr. Wijgman van de afdeling orthopedie in het Dijklander ziekenhuis en onze praktijk maakt deel uit van het Schoudernetwerk Noord Holland Noord en Schouderwerkgroep West-Friesland.