Wij bieden in onze praktijk Fysiotherapie , Handtherapie, Manuele Therapie en Kinderfysiotherapie. Ook als u last heeft van bijvoorbeeld rugklachten, knieklachten, schouderklachten of polsklachten bent u bij fysiotherapie praktijk FysioHoorn aan het juiste adres voor een behandeling op maat.

Tevens hebben wij een Oefentherapeut Mensendieck en een Kinderoefentherapeut in huis.

U kunt er op vertrouwen dat wij altijd de beste therapie voor uw klacht proberen te vinden. En als wij dat zelf niet kunnen leveren dan helpen wij u verder op weg door u gericht door te verwijzen.

Eerste hulp

Er bestaat eigenlijk geen dringende noodzaak voor fysiotherapeutische hulp binnen 48 uur na het ontstaan van klachten. Maar u wilt natuurlijk wel weten wat er aan de hand is of zou kunnen zijn. Daarvoor hebben we de ” eerste hulp bij…” serie ontwikkeld. Natuurlijk zijn we bereid u te helpen als u er met deze informatie niet uit komt. Daarvoor kunt u ons altijd bellen om een afspraak te maken.

Afspraak maken

Wij behandelen op afspraak. Wij zijn geopend tijdens werkdagen van 8 uur tot 18 uur, en op maandag en donderdag tot 20.00 uur. Voor het maken van een afspraak kunt u ons elektronisch inschrijvingsformulier (klik hier) gebruiken. Bellen kan ook, u kunt ons bereiken onder telefoonnummer 0229 – 21 56 15. Bij afwezigheid, of als wij even niet in de gelegenheid zijn de telefoon op te nemen, staat een automatische telefoonbeantwoorder tot uw beschikking. Spreek uw naam en telefoonnummer duidelijk in en wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier .