BIG registratienummer: 59925108404

Profiel

Master Algemeen Fysiotherapeut, Manuele Therapeut, Handtherapeut i.o.

Als klein meisje wilde ik al graag met mensen werken, doktertje spelen deed ik het liefst! Na de middelbare school besloot ik, na uitgeloot te zijn voor de studie geneeskunde, om te beginnen aan de opleiding verpleegkunde. Na 2 jaar bleek dat toch niet mijn droombaan. Na een flinke zoektocht kwam ik uiteindelijk terecht bij de opleiding fysiotherapie aan de Universiteit Antwerpen. Daar vond ik wèl wat ik zocht; contact met mensen waarbij we samen werken aan herstel. Juist het krijgen van een band met mijn patiënten maakt het vak zo ontzettend mooi.
Wanneer er klachten in het bewegingsapparaat zijn kan dit een grote invloed hebben op ons functioneren. Als fysiotherapeut vind ik het een uitdaging om deze beperkingen in functies, activiteiten of participatie op te sporen en het lichaam uit te dagen om het zelfherstellend vermogen aan te spreken. Daarbij is het belangrijk dat u zelf weet wat u aan de klachten kunt doen zodat deze in de toekomst voorkomen kunnen worden.
Na mijn afstuderen in 2018 besloot ik om mij verder te verdiepen. Omdat ik erg geïnteresseerd ben in het musculoskeletaal systeem heb ik de opleiding tot manueel therapeut gevolgd. Klachten aan de nek en bovenste extremiteit (schouder, elleboog en pols) hebben mijn speciale interesse. Op dit gebied wil ik mij verder ontwikkelen door het volgen van cursussen en opleidingen.

Werkdagen

dinsdag 08.00-18.00 uur
woensdag 08.00-18.00 uur
donderdag 08.00-13.00uur
vrijdag 08.00-17.00 uur
zaterdag 09.00-12.00uur

Curriculum Vitae

Mijn CV kunt u hier downloaden en inzien. (Opent in een extern venster als pdf)