BIG registratienummer: 09920843204

Profiel

Algemeen Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut in opleiding

“ In mijn jeugd jaren ben ik altijd bezig geweest met (top)sport en bewegen. Vanuit deze situatie ook veel blessures me gemaakt, waarbij het vakgebied van de fysiotherapie om de hoek is komen kijken. De mogelijkheid om doormiddel van fysiotherapie het menselijk lichaam beter en sneller te kunnen laten herstellen heeft er toe geleid dat ik hier dagelijks mee bezig wil zijn. Niet alleen fysiek maar ook mentaal liggen er uitdagingen die ik niet graag uit weg ga. De bouw van het menselijk lichaam van groot en klein blijft mij interesseren en uitdagen.”

Master of Science (MSc) in de Kinderfysiotherapie (i.o.)

Als Master kinderfysiotherapie (i.o.) ben ik mijzelf aan het specialiseren in de motorische ontwikkelingen van kinderen. Het doel van kinderfysiotherapie is het verder ontwikkelen en verbeteren van de motorische vaardigheden waar kinderen tegen aan lopen en dit op een wijze over te brengen zodat zij hier (weer) plezier in gaan beleven en er levenslang voordelen uit halen.

Sporten en bewegen

Vanuit mijn (top)sport achtergrond ben ik actief geweest in het training gegeven van groepslessen in de volgende sporten: turnen, trampoline springen en surflessen. Door mijn jarenlange ervaringen met het lesgeven van deze groepen beschik ik over leiderschap wat er voor zorgt dat elke deelnemer telt en niet vergeten word.

Revalidatie

Vanuit mijn eerdere ervaringen in de revalidatie beschik ik over de juiste kennis om verschillende revalidatie processen te kunnen begeleiden. Hierbij ook rekening houdend met de verschillende richtlijnen die als leidraad gevolgd kunnen worden vanuit verschillenden ziekenhuizen en/of revalidatie centra om de revalidatie zo optimaal te laten verlopen.

Chronische pijn

Chronische pijn is een aandoening wat in het verleden moeilijk behandelbaar was, na jaren lang onderzoek zijn er verschillende behandelstrategieën ontwikkeld om ook deze aandoening behandelbaar te maken. Door mijn ervaring met chronische pijn klachten in verschillende revalidatie centra beschik ik over de juiste en laatste kennis betreffende de behandeling hiervan. De behandeling van chronische pijn is zowel gericht op het fysieke als het mentale deel.

Werkdagen

dinsdag 09.00 -18.00 uur
woensdag 09.00 – 18.00 uur
donderdag 09.00 -18.00 uur

Curriculum Vitae

Mijn CV kunt u hier downloaden en inzien. (Opent in een extern venster als pdf)