Profiel

Algemeen Fysiotherapeut, MSc Kinderfysiotherapeut

“Al sinds ik klein ben wil ik graag mensen helpen. Het liefst wilde ik dat in de zorg. Later is de liefde voor het werken met kinderen ontwikkeld. Ik heb sinds mei 2011 mijn diploma voor fysiotherapie behaald en sinds december 2016 mijn diploma voor de master kinderfysiotherapie behaald. In het laatste jaar van mijn opleiding heb ik voor mijn masterthesis onderzoek gedaan hoe kinderen van het speciaal basisonderwijs scoren op de motoriektest Movement Assessment Battery for Children 2. Hierin kwam naar voren dat kinderen van het speciaal basisonderwijs meer motorische problemen hebben dan kinderen van het regulier basisonderwijs en dat deze kinderen eerder een achterstand hebben in hun motorische ontwikkeling. Ik heb van mijn eigen onderzoek veel geleerd en kan het ook gebruiken in de praktijk.

Het werken met kinderen wekt mijn interesse omdat ik het interessant vind om een kind zo veel mogelijk te stimuleren in zijn ontwikkeling. Ik vind de diversiteit  bij kinderen een uitdaging. Het werken met zuigelingen en met pubers zorgt voor genoeg variatie en plezier.

Een ander voordeel is dat het werken met kinderen op diverse plekken kan worden gedaan. Ik vind de afwisseling tussen school, thuis, sportschool en kinderdagverblijf erg leuk. Tevens spreekt de interactie tussen kinderfysiotherapeuten en andere disciplines mij erg aan. Tot slot vind ik het mooi dat een kinderfysiotherapeut niet alleen het kind behandelt maar ook het gezin waar het kind in opgroeit”.

Werkdagen

maandag 09.00 -18.00 uur
dinsdag 09.00 -18.00 uur
donderdag 09.00 -18.00 uur
vrijdag 09.00 -18.00 uur

Curriculum Vitae

Mijn CV kunt u hier downloaden en inzien. (Opent in een extern venster als pdf)