Profiel

lgemeen Fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut.

“Fysiotherapie betekent voor mij veel meer dan alleen een behandeling gericht op een bepaald deel van het lichaam. Er zijn zoveel factoren die meespelen in het ontstaan en dus ook in het behandelen van een klacht van het bewegingsapparaat. Stress, onzekerheid, eenzijdige belasting of gebrek aan beweging zouden zomaar een rol van betekenis kunnen spelen bij het ontstaan van een klacht. Er zijn talloze voorbeelden te bedenken die van invloed zijn op het lichaam. Een gedegen onderzoek en vraaggesprek dient als basis en richting voor de verdere behandeling.

De fysiotherapeut wordt tegenwoordig geprofileerd als de expert op het gebied van bewegen. Hier kan ik mijzelf goed in vinden, want het lichaam is gemaakt om te bewegen en dit moet dan ook altijd het uitgangspunt zijn gedurende een behandelperiode. Als fysiotherapeut zet je de lijn uit die het herstelproces in goede banen moet leiden. Dit vraagt dus in de meeste gevallen een actieve houding van u als patiënt. Als fysiotherapeut steek ik veel energie in uw hulpvraag en ben ik oprecht geïnteresseerd in uw visie met betrekking tot de klacht en alles wat daar bij komt kijken.

De vertrouwensband die gedurende de behandeling ontstaat is dan ook zeer waardevol en belangrijk. Van jongs af aan heb ik altijd veel gesport en vind dit nog steeds voor mezelf een belangrijke bron van energie. Ik zal dan ook door het werken als fysiotherapeut en het zelf zeer regelmatig sporten de passie voor het bewegen altijd blijven waarderen.”

Werkdagen

dinsdag 12.00-20.00 uur
woensdag 08.00-18.00 uur
donderdag 10.00-18.00 uur

Curriculum Vitae

Mijn CV kunt u hier downloaden en inzien. (Opent in een extern venster als pdf)