BIG registratienummer: 39033423004

Profiel

Algemeen fysiotherapeut, Manueel Therapeut (Master Manuele Therapy), Musculoskelatale Echografie (Schouder), Praktijkeigenaar. Heeft speciale aandacht voor lage rugklachten en schouder klachten.

“U staat als patiënt bij mij centraal. Al mijn inspanningen zijn er op gericht u op een plezierige wijze zo goed mogelijk te helpen. Door samen te werken gaat dat ook makkelijk, snel en relatief goedkoop. De kwaliteit staat hierbij niet ter discussie, die is en blijft gewoon goed.”

Als fysiotherapeut wordt je geacht van alle facetten van het vak verstand te hebben. Doordat het vak fysiotherapie enorm breed is, is dit onmogelijk. Daarom ontwikkelt de fysiotherapeut in de loop van de tijd aandachtsgebieden of specialisaties.

Schouderklachten

De schouder vind ik een zeer interessant gewrichtstelsel dat kracht, stabiliteit èn bewegelijkheid combineert. Als het goed functioneert kunnen mensen er heel veel mee. Maar als het hapert kun je soms niet eens meer slapen! Mijn uitdaging is het probleem op te sporen en in samenwerking op te lossen.

Rugklachten

Sinds mijn afstuderen in 1982 houd ik me al bezig met deze klachten. Het motiveerde me om Manueel Therapie te gaan studeren. Inmiddels denk ik dat ik alle varianten wel eens gezien heb. Maar telkens weer blijkt het net even anders waardoor ook het helpen van patiënten met rugklachten een uitdaging blijft.

Werkdagen

maandag 08.00-18.00 uur
dinsdag 08.00-18.00 uur
donderdag 11.00-20.00 uur
vrijdag 08.00-18.00 uur

Curriculum Vitae

Mijn CV kunt u hier downloaden en inzien. (Opent in een extern venster als pdf)