BIG registratienummer: 39034382304

Profiel

Kinderfysiotherapeut

“Ik behandel kinderen in de leeftijd van 0 tot 16 jaar met allerlei verschillende hulpvragen. Het doel van mijn behandeling is het verbeteren van het functioneren van het kind in zijn omgeving (samen met de ouders en de school). Ik vind het belangrijk dat het op een ontspannen manier gebeurt en dat het kind er plezier aan beleeft”.

Motorische schrijfproblemen

Mijn bijzondere aandacht gaat uit naar kinderen met schrijfproblemen, zowel op de basisschool als op de middelbare school. Kinderen met schrijfproblemen ondervinden dagelijks hinder van deze problemen, ondanks het gebruik van een computer. Kinderen raken gefrustreerd en worden beperkt in hun functioneren. Ik vind het een uitdaging om samen met deze kinderen te oefenen en ze te laten ervaren dat ze wel leesbaar en vlot kunnen schrijven. Ik heb mij sinds 1985 intensief bijgeschoold en verzorg zelf ook bij- en nascholing op dit gebied.

Kinderen met overgewicht en/ of een chronische aandoening

Voor alle kinderen is voldoende beweging essentieel voor de gezondheid en de motorische- en sociale ontwikkeling. Voor kinderen met overgewicht en / of een chronische aandoening is bewegen niet zo vanzelfsprekend. Vaak trekken ze zich terug met gym en zitten ze niet op een sportvereniging. Ik vind het een uitdaging om deze kinderen door een gerichte training het plezier in bewegen terug te geven en ze voor te bereiden op het deelnemen aan een reguliere sport. Ik heb mij specifiek bijgeschoold op dit gebied en heb hierin inmiddels meer dan 7 jaar ervaring.

Tevens ben ik aanvullend geschoold om kinderen met bekkenbodemproblemen (incontinentie en obstipatie) te behandelen.

Werkdagen

maandag 09.00-18.00 uur
dinsdag 09.00- 18.00 uur
donderdag 09.00-18.00 uur

Curriculum Vitae

Mijn CV kunt u hier downloaden en inzien. (Opent in een extern venster als pdf)