BIG registratienummer: 59925108404

Profiel

Master Algemeen Fysiotherapeut, Manuele Therapeut, Handtherapeut

Als klein meisje wilde ik al graag met mensen werken, doktertje spelen deed ik het liefst! Na de middelbare school besloot ik, na uitgeloot te zijn voor de studie geneeskunde, om te beginnen aan de opleiding verpleegkunde. Na 2 jaar bleek dat toch niet mijn droombaan. Na een flinke zoektocht kwam ik uiteindelijk terecht bij de opleiding fysiotherapie aan de Universiteit Antwerpen. Daar vond ik wèl wat ik zocht; contact met mensen waarbij we samen werken aan herstel. Juist het krijgen van een band met mijn patiënten maakt het vak zo ontzettend mooi.

Wanneer er klachten in het bewegingsapparaat zijn kan dit een grote invloed hebben op ons functioneren. Als fysiotherapeut vind ik het een uitdaging om deze beperkingen in functies, activiteiten of participatie op te sporen en het lichaam uit te dagen om het zelfherstellend vermogen aan te spreken. Daarbij is het belangrijk dat u zelf weet wat u aan de klachten kunt doen zodat deze in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Manuele Therapie

In 2018 behaalde ik mijn diploma ‘Algemeen fysiotherapeut’ (of Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie op z’n Vlaams). Omdat ik me graag nog verder in het vak wilde verdiepen ben ik de opleiding ‘Manuele therapie’ gaan volgen. Vooral klachten aan de nek hebben mijn interesse.

Schoudernetwerk

Tijdens mijn werk in de praktijk kwam ik er achter dat ik vooral klachten aan de bovenste lichaamshelft interessant vond. Daarom ben ik me verder gaan verdiepen door middel van cursussen en opleidingen. Zo heb ik een uitgebreide scholing gedaan over de schouder waardoor ik mij heb kunnen aansluiten bij het Schouder Netwerk.

Handtherapie

2022 zal in het teken staan van de hand. Ik mag, na het meelopen met Meerjam, het volgen van lezingen en het behandelen van patiënten met problemen aan de hand, éindelijk starten met de opleiding tot handtherapeut. Deze opleiding heb ik in december 2022 gehaald en ik mag mij nu officieel handtherapeut noemen.

Daarnaast kunt u bij mij ook terecht voor taping en dry needling.

Werkdagen

dinsdag 08.30-17.30 uur
woensdag 08.30-17.30 uur
vrijdag 08.30-17.30 uur
zaterdag 09.00-12.00 uur

Curriculum Vitae

Mijn CV kunt u hier downloaden en inzien. (Opent in een extern venster als pdf)