KP registratienummer: 49911510993

Profiel

Toen ik ongeveer 14 jaar oud was kwam ik zelf onder behandeling van een Oefentherapeut Mensendieck die mij van mijn klachten afhielp. Zij vertelde mij dat er ook een specialisatie in kinderen was na deze opleiding. Aangezien ik zelf veel oppaste op jonge kinderen en mijn moeder ook in de zorg werkt vielen daar voor mij alle puzzelstukjes op zijn plaats. Ik wilde Oefentherapeut worden, en uiteindelijk met kinderen gaan werken!. Ik heb in 2012 mijn hbo-bachelor diploma Oefentherapie Mensendieck gehaald en in 2015 mijn diploma Kinderoefentherapie. Nadat ik een aantal jaren mijn eigen praktijk heb gehad werk ik nu sinds 2018 met veel plezier bij FysioHoorn.

Als Kinderoefentherapeut help ik kinderen van alle leeftijden hun grove en fijne motoriek te verbeteren. Plezier en spel staat centraal in mijn behandelingen. Ik merk dat het werken met kinderen mijn creativiteit prikkelt. Ik vind het een superleuke uitdaging om iedere keer weer spelenderwijs leuke en leerzame opdrachten voor kinderen te bedenken en de ouders hierbij te betrekken.

Inmiddels ben ik in de zomer van 2021 zelf moeder geworden van onze dochter Jinte en merk ik ook thuis dat geen dag is hetzelfde met kinderen en dat maakt mijn werk nou juist zo leuk! Ik wil kinderen graag een positieve ervaring met bewegen meegeven, zodat ze weer plezier krijgen in bewegen en sporten, weer mee kunnen komen met hun leeftijdsgenootjes en hun verdere motorische ontwikkeling zonder problemen kunnen doorlopen. Als Oefentherapeut Mensendieck ben ik opgeleid als specialist op het gebied van houdingsgerelateerde klachten, dus deze manier van kijken neem ik natuurlijk ook altijd mee in mijn behandelingen.

Ik heb nascholingen gevolgd op het gebied van het testen en opsporen van (voorbereidende)schrijfproblemen, onderzoeken en behandelen van baby’s en peuters en me gespecialiseerd in het werken met baby’s met een voorkeurshouding en/of afplatting van de schedel. Mijn affiniteit ligt in het werken met baby’s en jonge kinderen.

Werkdagen

Woensdag 09.00 – 17.00 uur
Vrijdag 09.00 – 17.00 uur

Curriculum Vitae

Mijn CV kunt u hier downloaden en inzien Iris. (Opent in een extern venster als pdf)