BIG registratienummer: 39033423004

Profiel

Algemeen fysiotherapeut, Manueel Therapeut (Master Manuele Therapy), Praktijkeigenaar. Heeft speciale aandacht voor schouder klachten.

“U staat als patiënt bij mij centraal. Al mijn inspanningen zijn er op gericht u op een plezierige wijze zo goed mogelijk te helpen. Door samen te werken gaat dat ook makkelijk, snel en relatief goedkoop. De kwaliteit staat hierbij niet ter discussie, die is en blijft gewoon goed.”

Als fysiotherapeut wordt je geacht van alle facetten van het vak verstand te hebben. Doordat het vak fysiotherapie enorm breed is, is dit onmogelijk. Daarom ontwikkelt de fysiotherapeut in de loop van de tijd aandachtsgebieden of specialisaties. Ik houd me nog voornamelijk bezig met patiënten met schouderklachten.

Schouderklachten

De schouder vind ik een zeer interessant gewrichtstelsel dat kracht, stabiliteit èn bewegelijkheid combineert. Als het goed functioneert kunnen mensen er heel veel mee. Maar als het hapert kun je soms niet eens meer slapen! Mijn uitdaging is het probleem op te sporen en in samenwerking op te lossen. Ik ben lid van het schoudernetwerk.

Werkdagen

maandag 08.00-18.00 uur
donderdag 08.00-18.00 uur
vrijdag 08.00-18.00 uur

Curriculum Vitae

Mijn CV kunt u hier downloaden en inzien. (Opent in een extern venster als pdf)