Goed verzekerd

Bent u wel goed verzekerd voor fysiotherapie? Fysiotherapie kunt u verzekeren in de aanvullende verzekering. Bent u niet of onvoldoende aanvullend verzekerd dan moet u de behandelingen zelf betalen. Dat kan aardig oplopen. Daarom is het zinvol om u aanvullend te verzekeren voor fysiotherapie. Kijk hier goed naar want niet alle aanvullende verzekeringen dekken fysiotherapie. Soms is het maar een beetje.

Voor kinderen onder de 18 jaar valt fysiotherapie deels in de basis verzekering. Dat is veelal maar 18 keer. Daarna zijn de kosten voor uw eigen rekening. Hiervoor kunt u zich aanvullend verzekeren.

Heeft uw kind (jonger dan 18 jaar) een chronische aandoening (dit is afhankelijk van de klacht. Zie onze folder Vergoeding fysiotherapie in 2017) dan zijn de kosten voor de basisverzekering.
Bent u 18 jaar of ouder? Fysiotherapie is voor uw eigen rekening of uw aanvullende verzekering.

Bent u 18 jaar of ouder en heeft u een chronische aandoening (dit is afhankelijk van uw klacht. Zie onze folder Vergoeding fysiotherapie in 2017) dan zijn de eerste 20 behandelingen voor uw eigen rekening of uw aanvullende verzekering.

Verzeker u zichzelf en uw kinderen voldoende zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Infographic

Onze beroepsorganisatie KNGF heeft in 2014 een infographic samengesteld waarin alles nog eens na te lezen is. U kunt deze lezen en downloaden via de link zo zit het met de verzekering voor fysiotherapie . Deze infographic is behalve de bedragen voor eigen risico, inmiddels 385 euro, nog steeds correct.

Tip!

Via deze link kunt u een advies ontvangen betreffende uw aanvullende verzekering 2019. Dit advies is onafhankelijk en houdt rekening met zowel uw belangen als de belangen van de zorgverlener. Deskundigen leiden u door het woud van onduidelijke polisvoorwaarden en halve reclame-waarheden. U krijgt een advies voor een polis waarin u bepaalt aan welke zorgverlener u uw zorgen toevertrouwt én u dus niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Disclaimer

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de inhoud van dit bericht kunnen echter geen rechten ontleend worden. Wij wijzen u op de disclaimer op onze website.

Zorgvergelijker

U kunt met behulp van onderstaand hulpmiddel een vergelijking maken tussen de zorgverzekeraars en hun polissen voor 2019.