FysioHoorn maakt deel uit van het Gezondheidsplein van Sportcentrum Vredehof.

Het Gezondheidsplein van Sportcentrum Vredehof biedt alles wat je nodig hebt op het gebied van lichamelijke en geestelijke gezondheid en beauty.

Initiatiefnemer George Grégoire: ”Er is duidelijk vraag naar lichamelijke en geestelijke verzorging bij ons sportcentrum. In de hectiek van alle dag is dit gezondheidsplein een baken van rust.

Marcella Tensen van Schoonheidssalon Skintaliz: ”Super dat wij alle schoonheidsbehandelingen nu kunnen aanbieden op het Gezondheidsplein Vredehof. Door alle ondernemers op een plein te zetten is het aanbod en service enorm vergroot. De samenwerking levert nu al haar vruchten af”.

Marjon Kok van Barrevoets: “De bezoekers laten zich eerst verwennen in de schoonheidssalon en komen daarna bij mij omdat het voor risico voeten noodzakelijk is of om een lekkere voetmassage te krijgen. Lekker makkelijk alles onder een dak”.

Chiel Delver van fysiotherapie praktijk FysioHoorn: ”Wij maakten al veel gebruik van de sportschool om onze patiënten op de juiste wijze te helpen met herstel en revalideren. De andere participanten zijn een welkome aanvulling van het aanbod”.

Skintaliz biedt samen met Pedicurepraktijk Barrevoets diverse arrangementen aan zodat u in één bezoek zowel  de schoonheidsspecialist als pedicure kunt bezoeken. Voor gewrichts- of spierklachten kunt u terecht bij fysiotherapie praktijk FysioHoorn. Daarnaast kunt u 7 dagen in de week gebruik maken van de sportfaciliteiten van Sportcentrum Vredehof. Het sportcentrum biedt een groot scala aan trainingsmogelijkheden, zoals SlimBelly, groepslessen, fitness of personal training.

Telefoonnummer Sportcentrum Vredehof: 0229 – 215094
Telefoonnummer Pedicurepraktijk Barrevoets Marjon Kok : 0229 – 234387
Telefoonnummer  Skintaliz – Schoonheidsalon: 0229-750480