Sport fysiotherapie

Na een operatie is hulp bij het herstel vaak gewenst. U wilt immers het beste resultaat van de operatie! Die hulp kunnen wij u geven. Wij helpen u op weg bij het herstel na een nieuwe heup, knie, een meniscusoperatie, een schouderoperatie enz. Door onze kennis, ervaring èn de mogelijkheid u te begeleiden in Sportcentrum Vredehof mag u wat van ons verwachten.
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u een vraag of een probleem na, maar ook voor, uw operatie? Bel of mail ons en wij geven u graag antwoord. Als we druk bezig zijn bellen we u gewoon later terug. Geen probleem!

Intake en behandeling

Het eerste contact vindt plaats tijdens de zogenaamde intake. Op dat moment vindt, naast de administratieve verplichtingen, een analyse van uw klachten plaats en wordt de conclusie en het behandelplan met u doorgenomen.

De sportschool

De sportschool waar we mee samen werken is Sportcentrum Vredehof, gelegen aan de Vredehofstraat 5. Daar hebben we de ruimte en staat de apparatuur die we gebruiken en noodzakelijk is voor ons doel. In de sportschool is tevens kleed- en doucheruimte aanwezig die noodzakelijk is om de hygiënische kwaliteit te kunnen bieden. Na de oefensessie kunt u, op verzoek, tevens gebruik maken van de sauna.

Kleding en accessoires

De oefeningen kunt u het best uitvoeren in prettig en makkelijk zittende sportkleding. Er bestaat geen kledingvoorschrift anders dan het dragen van schone sportschoenen. Gebruik van een handdoek, om hygiënische redenen, wordt erg op prijs gesteld. Verstandig is het een flesje drinken mee te nemen omdat tijdens het oefenen vocht verliest die u tijdig dient aan te vullen.

Afspraak

Bij aanmelden en intake voor individuele behandeling werken we op afspraak. Alleen zo kunnen we u de aandacht geven die u verdient. Klik hier voor de contactpagina.

Begeleiding

De begeleiding vindt plaats door Hidde Timmermans.