Bent u op zoek naar gespecialiseerde fysiotherapeut of manueel therapeut in Hoorn om omgeving voor uw duizeligheidsklachten? Dan bent u bij FysioHoorn aan het juiste adres! Ricco Poffijn is aangesloten bij het kwaliteitsnetwerk op het gebied van duizeligheidsklachten; het duizeligheidsnet. Neemt u voor meer informatie gerust direct contact met ons op.

Wat is het duizeligheidsnetwerk

Duizeligheidsnet is een onderdeel van Kenniscentrum Duizeligheid. Hierbij is het doel een netwerk te creëren waarbij professionals werkzaam op het gebied van en/of geïnteresseerd in duizeligheid elkaar kunnen vinden.

Dit heeft tot gevolg dat kennis makkelijker wordt gedeeld en eventuele samenwerkingen kunnen worden aangegaan. Hierbij wordt een onderscheid gemaakt tussen medisch specialisten en fysio- en oefentherapeuten.

Het Kenniscentrum Duizeligheid, een initiatief van Gelre ziekenhuizen Apeldoorn, is opgericht om de kennis over duizeligheid onder zorgprofessionals en patiënten te vergroten.

Het centrum probeert dit te bereiken door het verrichten van klinisch georiënteerd wetenschappelijk onderzoek op het gebied van duizeligheid, het geven van voorlichting aan professionals en patiënten en het organiseren van nascholing voor huisartsen, medisch specialisten en fysiotherapeuten.

Het kenniscentrum wordt bemand door medewerkers van Gelre ziekenhuizen Apeldoorn afkomstig uit de volgende disciplines: KNO-heelkunde, neurologie, klinische neurofysiologie, epidemiologie en fysiotherapie. De medewerkers worden gesteund door een researchverpleegkundige en een projectmanager.

Informatie over rugklachten