Declaraties

Wij kunnen de kosten voor fysiotherapeutische zorg meestal bij uw zorgverzekeraar declareren. Dat gaat probleemloos als wij een overeenkomst hebben met uw zorgverzekeraar èn u voldoende verzekerd bent. Wilt u helemaal zeker weten of dit ook voor u geldt? Ga dit dan zelf na door contact op te nemen met uw eigen zorgverzekeraar.
U bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud en hoogte van uw verzekeringspakket. Indien uw verzekeraar onze declaratie afwijst brengen wij de kosten bij u in rekening. Bij de afwikkeling hiervan hanteren wij onze betalingsvoorwaarden.

Vergoeding
Fysiotherapie vanaf het 18e levensjaar is door de zorgverzekeraars opgenomen in de aanvullende verzekering. Tot het 18e jaar valt de vergoeding van de eerste 18 zittingen onder de basisverzekering, daarna onder de aanvullende verzekering. U kunt het beste contact opnemen met uw verzekeraar om te weten te komen hoeveel zittingen er vanuit uw polis vergoed wordt .
We hebben een overzicht voor u opgesteld om na te gaan hoe de Vergoeding fysiotherapie in 2014 in elkaar zit. U kunt deze downloaden door op de link te klikken.

Overeenkomst
Wij hebben voor 2013 met alle zorgverzekeraars een overeenkomst. Voor 2014 hebben we geen overeenkomst afgesloten met Azivo en Zorg & Zekerheid.