Corona update 1 mei 2020

FysioHoorn is open vanaf 4 mei

Wij hebben toestemming van de overheid, het RIVM en van onze beroepsvereniging om onze zorg weer te gaan leveren. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. We hebben voorzorgsmaatregelen genomen om kans op besmetting te minimaliseren.

Heeft u griepverschijnselen (verkoudheid, hoesten, koorts of keelpijn)? Blijf dan thuis en neem contact met ons op voor overleg.

De anderhalve meter regel blijft een speerpunt. Door ons beroep is anderhalve meter moeilijk te waarborgen met uw therapeut. Wel willen wij er voor zorgen dat u niet met de overige patiënten en therapeuten in contact komt. Wij hebben daarom een looproute in de praktijk en hebben onze werktijden aangepast. Tevens vragen wij u, indien mogelijk, zonder begeleiding onze praktijk te betreden (bij kinderen maximaal 1 begeleider) en kom niet te vroeg, zodat u zo min mogelijk tijd door brengt in onze wachtruimte.

Er zijn voldoende persoonlijke beschermingsmiddelen aanwezig voor de therapeuten en er is voldoende desinfecterende gel aanwezig voor zowel therapeut als patiënt. Bij de ingang van de praktijk staat een zuil waar u uw handen kunt desinfecteren voordat u onze praktijk binnen komt. Tevens vragen wij u om uw eigen badlaken mee te nemen voor op de behandelbank.

Behandelkamers, oefenmateriaal, deurklinken etc worden regelmatig gedesinfecteerd.

Voor vragen zijn wij uiteraard bereikbaar

Telefoon: 0229 – 21 56 15
Mail: info@fysiohoorn.nl

#SamenTegenCorona