FysioHoorn staat Calvin de Groot bij

Dit jaar staan wij Calvin de Groot bij om zo fit en gezond mogelijk aan de start te staan van de Ford Fiesta Sprint Cup Nederland en al het andere wat Calvin allemaal doet op racegebied. Wil je hier meer over weten? Check www.calvindegroot.nl #gaseropKan een afbeelding zijn van 2 mensen, ziekenhuis en de tekst 'RN'

 

Eerste palen van IKEC zijn geslagen.

De eerste palen zijn geslagen van het IKEC Hoorn, de bouw is nu echt gestart. Op naar een mooi gebouw en nog mooiere samenwerkingGeen fotobeschrijving beschikbaar.

 

Instructiefilm MijnZorgApp

Gebruikt u de MijnZorgApp al? Dit is de ideale app indien u onder behandeling bent bij FysioHoorn. U kunt uw afspraken terugkijken, uw afspraak verzetten. Als u oefeningen krijgt van uw fysiotherapeut dan staan deze ook in de app. Erg handig dus. Klik hier voor de instructiefilm.

500 reviews

Yes! Wij hebben onze 500e beoordeling binnen. Wij zijn super blij en trots dat wij een gemiddelde scoren van 9,3 op 500 beoordelingen!! Dit motiveert ons om te blijven doen wat wij doen; Goede beweegzorg leveren.

Expositie Wendy Veerbeek

Zoals u misschien al gezien heeft hangen er nu 4 mooie schilderijen in de praktijk.

Deze mooie schilderijen zijn gemaakt door Wendy Veerbeek. Vindt u ze ook mooi? Ze zijn te koop. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de praktijk.

 

Info contracten zorgverzekeraars 2024

Online functies werken niet goed

Door een technisch probleem werken de online functies zoals de MijnZorgApp en online een afspraak maken niet goed. Het patiëntenportaal werkt daarom ook niet goed. Het kan zijn dat u geen afspraak herinnering krijgt of dat uw afspraak niet in de app staat.

U kunt ons altijd mailen of bellen Excuses voor het ongemak.

Toelichting tariefsverhoging 2023

Beste bezoeker van FysioHoorn,

Wij staan als fysiotherapiepraktijk in 2023 voor een grote uitdaging. Zorgverzekeraars indexeren de tarieven niet of niet genoeg. Mede daarom hebben wij helaas met meerdere verzekeraars geen contract is afgesloten. Maar ook voor de zorgverzekeraars waar wij wel een contract mee hebben geldt dat het tarief nauwelijks kostendekkend is.

Wat is de trend?

Aanvullende pakketten worden in de algehele linie steeds meer verkleind terwijl de premie omhooggaat. Aanvullende pakketten waarin fysiotherapie grotendeels wordt vergoed zijn in 2023 nog beperkter geworden. En zoals de afgelopen 10 jaar zijn ook de tarieven niet op niveau geïndexeerd. De beroepsorganisatie van de fysiotherapeuten heeft zelfs een brandbrief naar Zorgverzekeraars Nederland gestuurd.

Lastenverzwaring – Tariefsaanpassing

De inflatie breekt record op record. Het zal u niet verbazen dat ook bij FysioHoorn de lasten behoorlijk stijgen. Om deze verhogingen te kunnen dragen, hebben we onze tarieven helaas moeten verhogen. Wij vinden het vervelend om dit te moeten doen maar voor een gezonde bedrijfsvoering kunnen wij helaas niet achterblijven. De verschillende bedrijven waar wij zaken mee doen indexeren namelijk tussen de 10 en 15%, de energie- waterprijzen gaan fors omhoog, cursusaanbieders, lidmaatschappen van brancheorganisatie e.d. indexeren ook volgens de inflatie. Wij hebben daarom het besluit genomen om de praktijktarieven met 10% te verhogen.

Wij hebben in het verleden niet eerder een verhoging als deze van ons tarief doorgevoerd. Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,
De maatschap van FysioHoorn

Klik hier voor de tarieven van 2023

REPOST: Update contracten zorgverzekeraars 2023

Met onderstaande zorgverzekeraars hebben wij in 2023 GEEN contract.

Wij hebben besloten om in 2023 GEEN contract te tekenen met Menzis, AnderZorg, Hema, PNO DITZO, De Amersfoortse, Zorg en Zekerheid, Aevitae, ENO en Salland.

Goede zorg staat bij FysioHoorn op nummer 1. Helaas hebben wij het idee dat dit bij zorgverzekeringen niet het geval is. Zorgverzekeraars zijn vooral bezig met kostenbeheersing. Dit schuurt al jaren met elkaar. Zo werken wij al ruim 12 jaar onder de kostprijs van fysiotherapie. Dit heeft uiteraard een enorme impact op onze bedrijfsvoering. Zeker nu de inflatie hoog is. Wij hebben bijvoorbeeld ook te maken met stijgende energie kosten.

Bovenstaande verzekeraars indexeren onze tarieven niet voldoende of zorgen door aanvullende ‘kwaliteitseisen’ dat het tarief zelf relatief omlaaggaat. De aanvullende kwaliteitseisen kosten dan meer dan de verhoging van het tarief en het is nog maar de vraag wat die eisen echt toevoegen aan de kwaliteit van onze behandeling. Wij missen om dan ook de waardering van deze zorgverzekeraars en hebben daarom besloten om geen contract te tekenen. Een concreet voorbeeld: 1 verzekeraar verhoogt het tarief in 2023 met 1% ten opzichte van het tarief van 2022. Dat betekent een verhoging van 34 cent in 2023.

Zit u bij één van deze zorgverzekeraars en wilt u dat uw zorg volledig vergoed wordt door de zorgverzekeraar in 2023? Wij adviseren dan om over te stappen naar een verzekeraar waar wij wel een contract mee hebben.

In 2023 hebben wij WEL een contract met de labels: VGZ, Zilveren Kruis/Achmea, CZ, ONVZ en DSW en alle labels die hieronder vallen. Op onderstaand plaatje ziet u heel overzichtelijk bij welke verzekeraar een label hoort.

Bron afbeelding: Zorgwijzer.nl

Wilt u niet overstappen dan kunt u het beste een restitutie polis nemen. Dit is een polis waarin u een vrije zorgkeuze heeft. U dient de nota bij ons te betalen en vervolgens dient u die nota in bij uw verzekeraar. Het is echter per verzekeraar afhankelijk hoeveel procent van ons praktijk tarief u vergoed krijgt. Informeer dit goed bij uw zorgverzekeraar.

Wij betreuren het niet tekenen van een aantal zorgverzekeraars en vinden het vervelend als u daardoor in een lastig pakket wordt gebracht. Alleen wij kunnen onze kwaliteit van behandelingen niet meer garanderen voor de te lage prijs die ons aangeboden wordt bij deze zorgverzekeraars.

Vacature

Vacature fysiotherapie

FysioHoorn is op zoek naar een enthousiaste collega fysiotherapeut die ons team wil komen versterken. Wij zoeken iemand voor 16 uur per week waarbij uitbreiding in de toekomst zeker tot de mogelijkheden behoort. Werktijden en dagen worden in overleg bepaald

Wij zoeken een gemotiveerde fysiotherapeut met ambitie om zich verder te ontwikkelen in het vak (een startende fysiotherapeut is dus ook welkom!) en iemand die zelfstandig kan werken maar ook kan samenwerken in een team.

Bij FysioHoorn staat kwalitatief goede en betrouwbare zorg op basis van bewezen kennis centraal. Zie jij het zitten om bij onze praktijk te komen werken en ons team te versterken? Stuur dan je sollicitatiebrief en/of CV naar info@fysiohoorn.nl