U heeft geen verwijzing van een arts nodig. Wij behandelen alleen op afspraak. Wij zijn geopend tijdens werkdagen van 8 uur tot 18 uur. Op maandag, dinsdag en donderdag tot 20.00 uur.

Online een afspraak maken
U kunt bij ons ook online een afspraak maken. Via onderstaande button komt u op de pagina terecht (deze opent zich in een nieuw venster) waar u online een afspraak kunt maken bij ons. Via de keuze “inschrijven” komt u op de bewuste pagina. Vul hier aub alle velden in. Heeft u voorkeur voor een specifieke therapie of therapeut? U kunt uw voorkeur aangeven in de box “therapeut”. Geef geen voorkeur aan voor een locatie, dat beperkt de mogelijkheden teveel. Houd aub rekening met onze openingstijden bij het aangeven van uw voorkeur.

Na uw inschrijving ontvangt u van ons een email bericht. Houd uw e-mail box dus in de gaten (check ook uw spambox. De mail kan daar terecht komen).

Telefonisch een afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen op het telefoonnummer 0229 – 21 56 15.  Bij afwezigheid, of als wij even niet in de gelegenheid zijn de telefoon op te nemen, staat een automatische telefoonbeantwoorder tot uw beschikking. Spreek uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Persoonlijk een afspraak maken
U kunt natuurlijk ook terecht op ons praktijkadres aan de J. Willemsz. straat 20 in Hoorn. Wij staan u dan persoonlijk te woord.

 

Online afspraak wijzigen

Heeft u een afspraakcode of heeft u van ons een inlogcode en wachtwoord ontvangen? Dan kunt u eenvoudig inloggen door het invoeren van de afspraakcode of de gebruikersnaam en wachtwoord. Als u ingelogd bent kunt u vervolgens een afspraak op een gewenst tijdstip bij ons inplannen.